Τέσσερις ΑΠΟΕΛίστες στα κρατητήρια μετά από «ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό

Τέσσερις ΑΠΟΕΛίστες στα κρατητήρια μετά από «ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό

32χρονος, δύο 23χρονοι και ένας 22χρονος οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στα κρατητήρια μετά από δικαστικό ένταλμα

Μεταξύ των ωρών 7.40μ.μ. – 9.40μ.μ  την Τετάρτη (9/11), μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε υποστατικό που συχνάζουν φίλαθλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν σε ανώγειο χώρο του υποστατικού, ίχνη κάνναβης και μια τσάντα ώμου με δύο κυλινδρικές συσκευασίες που περιείχαν ναρκωτική ουσία, καθώς επίσης και ποσότητα κάνναβης, βάρους 55 γραμμαρίων περίπου.

Για διευκόλυνση των ανακρίσεων συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα (ένας 32χρονος, δύο 23χρονοι και ένας 22χρονος)

Επίσης, έγινε καταγγελία του εν λόγω υποστατικού για αδικήματα που αφορούν των περί οινοπνευματωδών ποτών νόμο.

Η Υ.ΚΑ.Ν συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE