ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φόρεσαν χειροπέδες σε δυο άτομα – Η γυναίκα βρισκόταν στην λίστα των καταζητούμενων προσώπων

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Φόρεσαν χειροπέδες σε δυο άτομα – Η γυναίκα βρισκόταν στην λίστα των καταζητούμενων προσώπων

Μία γυναίκα 24 χρόνων από τη Ρουμανία και ένας άνδρας 21 χρόνων από το Πακιστάν συνελήφθηκαν το βράδυ της Κυριακής 13/11 στο αεροδρόμιο Λάρνακας ως ύποπτοι για υποθέσεις τέλεσης εικονικού γάμου, και σήμερα το πρωί αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση εντάλματος κράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής 13/11 έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Βουκουρέστι κοπέλα 24 χρονών από τη Ρουμανία, της οποίας το όνομα βρισκόταν στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων ως μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Σε προκαταρκτική ανάκριση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η 24χρονη ανέφερε ότι τέλεσε και η ίδια εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου με άνδρα από το Πακιστάν που διαμένει στην Κύπρο.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και ο σύζυγος της κοπέλας, 21 χρόνων από το Πακιστάν, ο οποίος την αναζητούσε.

Με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τα δύο άτομα συνελήφθηκαν χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε κατάθεσή της η 24χρονη επανέλαβε ότι τέλεσε εικονικό γάμο με τον 21χρονο στο Δημαρχείο Αραδίππου ενώ ο ίδιος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Αργότερα σήμερα τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.

ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE