Παραδέχθηκε ηθελημένη ανθρωποκτονία ο Ξιούρουππας – Στις 21Νοεμβρίου τα νεότερα

Παραδέχθηκε ηθελημένη ανθρωποκτονία ο Ξιούρουππας – Στις 21Νοεμβρίου τα νεότερα

Το σενάριο αλλαγής του κατηγορητηρίου σε βάρος του Γιώργου Ξιούρουππα, επιβεβαιώθηκε πλήρως στη δικάσιμο της Τρίτης (15/11) για τον φόνο του Γιώτη Χριστοδούλου.

Μετά από συμφωνία της κατηγορούσς αρχής (Θανάσης Παπανικολάου) και του συνήγορου υπεράσπισης (Ρίκκος Μαππουρίδης), η κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης μετατράπηκε σε ηθελημένη ανθρωποκτονία. Κατηγορία στην οποία παραδέχθηκε ενοχή ο Ξιούρουππας.

Ο φόνος του 40χρονου Γιώτη Χριστοδούλου άλλως Καμαρκώτη διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 25ης Απριλίου 2016, στο νυκτερινό κέντρο Perfector στη Λάρνακα. Ο Γιώργος Ξιούρουππας τον πυροβόλησε επανειλημμένα με πιστόλι τύπου usp που είχε κλαπεί από αστυνομικό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικαστής του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, στις 21 Νοεμβρίου στις 09:00 θα επιβληθεί ποινή.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE