ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταθέτει ο Δημήτρης Χριστόφιας για Ομόνοια και «Μιλτή»

Καταθέτει ο Δημήτρης Χριστόφιας για Ομόνοια και «Μιλτή»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου εκδικάζεται η αγωγή που κατέθεσε εναντίον του ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, καταθέτει την Πέμπτη (17/11) ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας.

Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου, καταχώρησε αγωγή εναντίον του τέως Προέδρου απαιτώντας αποζημιώσεις πέραν των 22 εκατ. ευρώ για έξοδα που έκανε ο ίδιος μετά από οδηγίες του εναγόμενου, όπως ισχυρίζεται ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας.

Όπως υποστήριξε ο κ. Νεοφύτου, το ποσό των 21 εκατ. ευρώ το ξόδεψε για την ομάδα της Λευκωσίας μετά από εκκλήσεις του κ. Χριστόφια, ο οποίος θα του τα έδινε πίσω μέσω εταιριών του ΑΚΕΛ.

Το άλλο ένα εκατομμύριο αφορά οικοδομικές εργασίες που έγιναν στις κατοικίες του κ. Χριστόφια στο Κελλάκι και στην Μακεδονίτισσα.

Ο κ. Χριστόφιας όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος» θα αναγνώσει γραπτώς πολυσέλιδη κατάθεση, η οποία αναμένετε να στηριχθεί σε δύο βασικά θέματα.

Πρώτον, θα απορρίψει το κόστος των εργασιών που παρουσίασε η εταιρία του κ. Μιλτιάδη και δεύτερον, για το ποσό που σχετίζεται με την Ομόνοια. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top