ΒΟΜΒΑ ΜΙΝΕΡΒΑ: Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν το κλειστό κύκλωμα

ΒΟΜΒΑ ΜΙΝΕΡΒΑ: Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζουν το κλειστό κύκλωμα

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που υπάρχει στα γραφεία της MINERVA στη Λεμεσό εξετάζει το ΤΑΕ Λεμεσού.

 Ήδη έγιναν οι απαραίτητες διευθετήσεις ώστε να διαβιβαστεί στους ανακριτές το σχετικό οπτικό υλικό.

Σημειώνεται πως τα τελευταία δυο χρόνια είναι η τρίτη φορά που τοποθετείται εκρηκτικός μηχανισμός στα εν λόγω γραφεία.

Προβληματισμένοι είναι και οι ιδιοκτήτες μαγαζιών που γειτνιάζουν με τις εγκαταστάσεις της ασφαλιστικής εταιρείας στην παραλιακή πόλη.

Ως γνωστόν, εκτελεστικός πρόεδρος της MINERVA είναι ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κώστας Κουτσοκούμνης.

Διαβάστε ακόμη: 

ΒΟΜΒΑ MINERVA: «Ενν καλύτερα να φύγεις που δαμε» - Η 3η βομβιστική επίθεση εναντίον Κουτσοκούμνη μέσα σε δυο χρόνια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Γυαλιά καρφιά» η ασφαλιστική του Κουτσοκούμνη - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η έκρηξη βόμβας σε γραφεία στην Λεμεσό είχε στόχο τον Κουτσοκούμνη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE