ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ήθελαν να στείλουν μήνυμα και την πλήρωσαν άλλοι πέντε – Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση η Αστυνομία

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ήθελαν να στείλουν μήνυμα και την πλήρωσαν άλλοι πέντε – Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση η Αστυνομία

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση στρέφει η Αστυνομία τις έρευνες της σε σχέση με την εμπρηστική επίθεση σε βαφείο αυτοκινήτων στην Λακατάμια.

Ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να στείλουν μήνυμα στον ιδιοκτήτη ενός εκ των έξι οχημάτων που υπέστησαν ζημιές από τον εμπρησμό. Έτσι έθεσαν στο αυτοκίνητό του φωτιά.

Ωστόσο, οι φλόγες διαδόθηκαν ως ντόμινο σε ένα έκαστο των οχημάτων, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές σε άλλα πέντε αυτοκίνητα. 

Όπως σημειώνεται στον Φιλελεύθερο (17/11), «πίσω από τα ελατήρια των δραστών κρύβονται συμφέροντα, όπως εκτιμά  η Αστυνομία, γι΄ αυτό και στρέφει τις έρευνές της  προς συγκεκριμένη κατεύθυνση».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE