ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήμαρχος Δερύνειας ανακηρύχθηκε χωρίς ανθυποψήφιο Αντρος Καραγιάννης

Δήμαρχος Δερύνειας ανακηρύχθηκε χωρίς ανθυποψήφιο Αντρος Καραγιάννης

Ο Αντρος Καραγιάννης ανακηρύχθηκε το μεσημέρι Δήμαρχος Δερύνειας αφού ήταν ο μόνος υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου.

Η ανακήρυξη έγινε στη μία το μεσημέρι από τον Έφορο Εκλογής, Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου Αγγελο Γαβριήλ στο Δημοτικό Μέγαρο Δερύνειας και ο Αντρος Καραγιάννης ευχαρίστησε τον κ. Γαβριήλ «και το προσωπικό της Επαρχιακής Διοίκησης Αμμοχώστου για την άριστη διοργάνωση της διαδικασίας υποβολής υποψηφιοτήτων καθώς και όλα τα κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητά» του.
 
Πρόσθεσε ότι «η σημερινή μέρα αποτελεί μια ιστορική μέρα για τον Δήμο Δερύνειας, αφού ο κόσμος της Δερύνειας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, αποφάσισε να μας ανανεώσει τη θητεία για να εργαστούμε μαζί στην επόμενη πενταετία 5ετία". Το γεγονός, σημείωσε, "ότι ο κόσμος της Δερύνειας μας εμπιστεύεται για ακόμη μια πενταετία στο τιμητικό αξίωμα του Δημάρχου, σημαίνει ότι τηρήσαμε αυτό που δηλώναμε πριν πέντε χρόνια, ότι θα εργαστούμε μαζί με τους συνεργάτες μας για το καλό της Δερύνειας, με συλλογικότητα μέσα σε κλίμα ενότητας».
 
Αποδείξαμε με τα έργα και τις πράξεις μας, συνέχισε, «ότι τηρούμε τις υποσχέσεις μας για το κοινό συμφέρον, αφού αποδείξαμε ότι θα υπηρετούμε τους δημότες μας με ανιδιοτέλεια και χωρίς διακρίσεις. Τα λόγια μας έγιναν πράξεις και μέσα από τις δράσεις μας πείσαμε τον κόσμο ότι για εμάς πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος και ότι ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο προσφέρουν στο σύνολο και όχι στο άτομο».
 
Ο Αντρος Καραγιάννης σημείωσε ότι «καταφέραμε με την απλότητα, την εργατικότητα και την αγάπη μας για τη Δερύνεια, να ενώσουμε τον κόσμο μας.  Υποσχόμαστε ότι όλοι μαζί, οι συνεργάτες μου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και το προσωπικό του Δήμου, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε αθόρυβα, και πρωτίστως αποτελεσματικά και δίκαια για το κοινό συμφέρον και για το καλό του ακριτικού και του ημικατεχόμενου μας Δήμου, μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα της επιστροφής σ’ ολόκληρη την κατεχόμενη περιοχή μας, στην Κάτω Δερύνεια και στην παραλία μας».
 
Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που «μαζί ωθήσαμε τη Δερύνεια μπροστά την τελευταία πενταετία, το απερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, το ακούραστο προσωπικό του Δήμου, τα Οργανωμένα Σύνολα, την Εκκλησία, τη Σχολική Εφορεία, τους Συνδέσμους Γονέων, τους Εκπαιδευτικούς και τα Σχολεία, την Αστυνομία, την Εθνική Φρουρά, την Πυροσβεστική για την άψογη συνεργασία, αλλά ιδιαίτερα τον αδικημένο κόσμο της Δερύνειας για τη στήριξη».
           
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Έφορος Εκλογής, Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου Αγγελος Γαβριήλ ανέφερε ότι δεν υποβλήθηκε καμία ένσταση για τις υποψηφιότητες Δημάρχων και Δημοτικών Συμβουλίων για τους Δήμους της ελεύθερης και της κατεχόμενης Αμμοχώστου.
 
Ανέφερε ακόμα ότι γύρω στις δύο το μεσημέρι έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο της κατεχόμενης Αμμοχώστου στη Δερύνεια η ανακήρυξη των Σχολικών Εφορειών όλων των Δήμων, εκτός της Σωτήρας και της Ακανθούς, αφού οι υποψηφιότητες ήταν όσες και οι θέσεις.  
 
Σημείωσε επίσης ότι για τις Σχολικές Εφορείες των Δήμων Σωτήρας και Ακανθούς οι εκλογές θα διεξαχθούν κανονικά στις 18 Δεκεμβρίου.


Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top