Χριστόφιας: «Η προεδρία με βασάνισε...» - Η απάντηση του σκιτσογράφου Θ. Παπασπυρόπουλου – ΣΚΙΤΣΟ

Χριστόφιας: «Η προεδρία με βασάνισε...» - Η απάντηση του σκιτσογράφου Θ. Παπασπυρόπουλου – ΣΚΙΤΣΟ

Με τα όσα ανέφερε στο δικαστήριο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο πλαίσιο της εκδίκασης υπόθεσης που αφορά φερόμενες οφειλές προς τον κατασκευαστή Μιλτιάδη Νεοφύτου, ασχολείται ο Θανάσης Παπασπυρόπουλος.

Ο σκιτσογράφος του «Πολίτη» πιάστηκε από την ατάκα του Χριστόφια περί... βασανισμού του που πηγάζει από την ανάληψη της Προεδρίας του και του έδωσε μια -κατά πολλούς- εύστοχη απάντηση, τριών μόλις λέξεων.

«Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΣΕ» παρουσιάζεται να λέει στο εδώλιο ο Χριστόφιας ενώπιον του δικαστή, για να έρεθει στο καπάκι η απάντηση από το ακροατήριο: «ΕΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ..!».

Τα σχόλια περιττεύουν και περισσεύουν:
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Στο Παρίσι ο ΠτΔ - Βλέπει Μακρόν και υπογράφουν συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης

Με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν συναντάται σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο Μέγαρο των Ηλυσίων, στο Παρίσι, με τον οποίο αναμένεται να υπογράψει Συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης, με αιχμή την άμυνα, την οικονομία και τον ευρωπαϊκό συντονισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE