ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Αντρέα Εφραίμ – Η παράκληση της οικογένειας και ο αγώνας-τιμή στην μνήμη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το τελευταίο αντίο στον Αντρέα Εφραίμ – Η παράκληση της οικογένειας και ο αγώνας-τιμή στην μνήμη του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ακόμη δεν μπορούν να το πιστέψουν φίλοι και συγγενείς πως ο 33χρονος Αντρέας άλλως «Ντεντε» δεν είναι πια μαζί τους

Φίλοι και συγγενείς του 33χρονου Αντρέα Εφραίμ (Ντέντε) λένε την Τρίτη 921/11) το τελευταίο αντίο. Ο άτυχος Αντρέας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Κυριακής (20/11) μετά από νυκτερινή του έξοδο. 

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 33χρονου Αντρέα άλλως «Ντέντε»

Θλίψη κυριαρχεί και στους φίλους και οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς ο «Ντέντε» ήταν πιστός στρατιώτης του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΘΥΡΑ 1.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 22/11 στις 14:00 το μεσημέρι στον ιερό ναό Παναγίας Παντάνασσας (Καθολικής) στη Λεμεσό.

Η παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τη σύντροφο του και το μικρό Παναγιώτη.

Να αναφέρουμε πως η διοίκηση της ομάδας Πετόσφαιρας Γυναικών του Απόλλωνα αφιερώνει τον αγώνα της Τρίτης (22/11) με την ΑΕΚ,  στον άτυχο Αντρέα Εφραίμ.

Η ανακοίνωση της διοίκησης: 

 Η διοίκηση του Sabbianco Απόλλων, η τεχνική ηγεσία και οι παίχτριες της ομάδας μας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους και τους εύχονται κουράγιο. Από δικής μας πλευράς ενημερώνουμε όλους τους Απολλωνίστες ότι το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών θα είναι αφιερωμένη στον Ανδρέα Εφραίμ, όπου και θα τηρηθεί μονόλεπτος σιγή εις μνήμη του γαλανόλευκου οπαδού της ομάδας μας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή.

 Ως ελάχιστο φόρο τιμής, οι παίχτριες της ομάδας μας θα καταθέσουν λουλούδια για τον Ανδρέα και θα αγωνιστούν με πάθος να κερδίσουν τον αγώνα αφιερώνοντας τη νίκη τόσο σε αυτόν όσο και για ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΝΤΑΙ ΨΗΛΑ.

 Ο Sabbianco Απόλλων εύχεται επίσης στον οπαδό και συνεπιβάτη του αδικοχαμένου Ανδρέα, Νικόλα Πολυκάρπου (Λαμά) γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη Θύρα 1, εκεί που ανήκει και ανήκουμε όλοι μας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top