ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε πως μεταμόρφωσε τη γυναίκα του 47χρονος πλαστικός χειρουργός

Δείτε πως μεταμόρφωσε τη γυναίκα του 47χρονος πλαστικός χειρουργός

Ένα περίεργο πάθος έχει πλαστικός χειρούργος στις ΗΠΑ, αφού σκοπός της ζωής του είναι να μεταμορφώσει την σύζυγό του στην γυναίκα των ονείρων του, με μεγάλη είναι η αλήθεια επιτυχία.

Ο 47χρονος Phillip Craft, έχει κλινική στο Μαϊάμι και ως μοντέλο για τις επεμβάσεις του χρησιμοποιεί την 43χρονη γυναίκα του Anna.

Η γυναίκα έχει κάνει δεκάδες πλαστικές στα χείλη, ανόρθωση στήθους, προσθετική στήθους, ανόρθωση γλουτών, πλαστική στη μέση, την κοιλιά, και αλλού.

Η Anna έχει δύο γιους των 13χρονο Aston και τον 11χρονο Phillip ενώ δηλώνει έτοιμη να κάνει όσες πλαστικές επεμβάσεις ακόμα χρειαστούν.

As she was: Anna first became tempted by her husband's offer of surgery after having her sons Phillip Jr (left) and Aston (red)

Ο πλαστικός χειρούργος αρέσκεται να τονίζει στους πελάτες του πως αν θέλουν να έχουν εικόνα του πόσο καλός είναι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην... γυναίκα του.

Ο Phillip τονίζει ότι τώρα η Anna είναι πολύ ομορφότερη από ότι ήταν όταν την γνώρισε στα 22 της.

The family as they are now: Phillip says that Anna is 'even more beautiful now than when I met her, aged 22'

Είναι τέτοια η αλλαγή της Anna που την ονομάζουν η... σχεδιασμένη από τον άντρα της γυναίκα, πράγμα για το οποίο η ίδια δηλώνει κολακευμένη. Μάλιστα σημειώνει πως είναι έτοιμη να κάνει πολλές ακόμα πλαστικές αφού έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες του συζύγου της τον οποίο χαρακτηρίζει... μάγο.

Anna Craft, 43, from Miami says her stunning physique is down to the operations performed by her plastic surgeon husband Phillip, who's performed countless procedures on her during their 21-year marriage

plastikes_9.jpg

plastikes_8.jpg

plastikes_6.jpg

plastikes_3.jpg

 

Από newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top