ΠΑΡΑ-THEMA

Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο

Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο

Μετά το Σαββατιάτικο (26/11) αγώνα της ΑΕΛ με τηv Ομόνοια ένα είναι το συμπέρασμα …

Οι οπαδοί των δύο ομάδων, πήγαν στο γήπεδο γεμάτη ενθουσιασμό, αφού και οι δύο αντίστοιχα, κέρδισαν ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, τις δύο ομάδες που προπορεύονται στην βαθμολογία και φάνταζαν ως τα ακλόνητα φαβορί για τον φετινό τίτλο.

Ο αγώνας ήταν όπως τον αναμέναμε, στηριγμένος στην τακτική, γεμάτος δύναμη και πάθος από τους ποδοσφαιριστές και το αποτέλεσμα κρίθηκε στην λεπτομέρεια.

Αν, ο Ντάρπισαϊαρ για παράδειγμα, σκόραρε πριν το γκολ της ΑΕΛ, στην κλασσική φάση που βρήκε, σήμερα ίσως να μιλούσαμε για άλλα.

Όμως ... το τέλος του κόσμου δεν ήρθε για την Ομόνοια που ηττήθηκε, ούτε και η ΑΕΛ πρέπει να πετά στα σύννεφα μετά την νίκη, αφού το φετινό πρωτάθλημα έδειξε να κρύβει πολλές παγίδες για όλες τις ομάδες.

Το Πρωτάθλημα δεν τελειώνει με μια νίκη ή μια ήττα σε ένα ντέρμπι και πρέπει επιτέλους θα πρέπει να αλλάξει αυτή η νοοτροπία των κύπριων οπαδών που ισοπεδώνουν πολλές φορές, τα πάντα …

*Αξιοσημείωτο είναι ότι οι οπαδοί της Ομόνοιας, παρά την ήττα έμειναν στη κερκίδα και χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, αφού αναγνώρισαν την μεγάλη προσπάθειά τους. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top