ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η επιστολή του Γενικού Ελεγκτή που δεν κοινοποίησε ο Χρίστου αφορούσε την γυναίκα του – ΕΓΓΡΑΦΟ

Η επιστολή του Γενικού Ελεγκτή που δεν κοινοποίησε ο Χρίστου αφορούσε την γυναίκα του – ΕΓΓΡΑΦΟ

Ο Δήμαρχος Λεμεσού, Αντρέας Χρίστου, κοινοποίησε εν τέλει την υπηρεσιακή επιστολή που του είχε αποστείλει ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης στις 15/11/2016.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Υπενθυμίζουμε ότι ο ανθυποψήφιος του για την Δημαρχία Νίκος Νικολαΐδης, είχε καλέσει τον κ. Χρίστου, να εξηγήσει τους λόγους που δεν κοινοποίησε την συγκεκριμένη επιστολή.

Ο κ. Χρίστου μιλώντας στο ThemaOnline την Παρασκευή (25/11), δήλωσε μεταξύ άλλων ότι οι υπηρεσιακές επιστολές δεν κοινοποιούνται σημειώνοντας παράλληλα ότι αφενός δεν έχει κάτι να φοβηθεί και αφετέρου πως δεν θυμότανε το περιεχόμενο της.

Σύμφωνα με την επιστολή που έχει στα χέρια του το ThemaOnline και σας παρουσιάζουμε, αυτή αφορούσε μεταξύ άλλων, την εμπλοκή κατά τον Γενικό Ελεγκτή στενού συγγενικού προσώπου του νυν δημάρχου σε διερευνώμενες παρατυπίες που αφορούν τον Δήμο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χρίστου είχε δηλώσει στην ιστοσελίδα μας το γεγονός ότι η σύζυγος του ως αρχιτέκτονας του γραφείου «ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ»,  δεν αναμείχθηκε σε κανένα έργο του δημοσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικές δηλώσεις Χρίστου για καταγγελία Νικολαΐδη: «Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα – Επιστολές πολλές»

Τι αναφέρει στην επιστολή ο Γενικός Ελεγκτής

Η πρώτη παράγραφος της επιστολής με ημερομηνία (15/11), προς τον κ. Χρίστου κάνει αναφορά σε άδεια οικοδομής που εκδόθηκε από τον Δήμο Λεμεσού προς ιδιωτική εταιρεία με μελετητή του έργου το αρχιτεκτονικό γραφείο της συζύγου του Δημάρχου, θέτοντας συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία μπορεί να δείτε αυτούσια:

Το δεύτερο σημείο της επιστολής αφορά επίσης το συγκεκριμένο αρχιτεκτονικό γραφείο σε σχέση με την εμπλοκή σε ότι αφορά αποκατάσταση κελύφους διατηρητέων αποθηκών που βρίσκονται δίπλα από την Μαρίνα Λεμεσού.

Ο Δήμαρχος Λεμεσού Αντρέας Χρίστου απάντησε στην επιστολή του Γενικού Ελεγκτή σε σχέση με την εμπλοκή του αρχιτεκτονικού γραφείου της γυναίκας του ως εξής:   

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top