LIFESTYLE

Κύπρια καλλονή δηλώνει μόνη και εξηγεί τον λόγο: «Θέλω την ηρεμία μου»

Κύπρια καλλονή δηλώνει μόνη και εξηγεί τον λόγο: «Θέλω την ηρεμία μου»

Μόνιμος κάτοικος Αθηνών, με ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, αφού έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις τριών μαγαζιών φροντίζει να περνά και μόνη της καλά...

Η Στέλλα Δημητρίου μπήκε δυναμικά στον χώρο των δημοσίων σχέσεων και εξηγεί σε συνέντευξή της στην Freddo: «Εχω αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Επικοινωνώ και τα τρία μαγαζιά, είμαι στην οργάνωση, στα events, σε όλα».

Όσον αφορά στο μόντελινγκ, μπορεί να αποτελεί πια παρελθόν για εκείνη, όμως η εντυπωσιακή Κύπρια δεν ξεχνά πόσο τη βοήθησε:  «Μου αρέσει πολύ η νέα μου δουλειά και το ότι πάω καλά το οφείλω και στο μόντελινγκ, επειδή είμαι από το 2000 και γνωρίζω πολύ κόσμο. Μου αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους-και η επαφή που έχω μαζί τους. Είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον».

Η Στέλλα, παρότι είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ, δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο και εξηγεί και τον λόγο: «Μόνη μου είμαι αυτό τον καιρό, δεν έχω κάτι στα προσωπικά μου. Είμαι πάρα πολύ καλά. θα είμαι συνειδητά σε μια σχέση όπου θα αισθάνομαι ότι θα υπάρχει κάποια εξέλιξη και είμαι πολύ επιλεκτική πια. Προτιμώ να είμαι μόνη μου από το να έχω μια σχέση όπου δεν περνάω καλά και δεν με γεμίζει. Θέλω την ηρεμία μου».

Η οικογένεια είναι κάτι που επιθυμεί πολύ αλλά θέλει όταν θα γίνει να είναι όλα όπως πρέπει: «Κάποια στιγμή θα έρθει και η οικογένεια. Οταν είναι η σωστή ώρα».


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top