ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγνωστο για την ώρα σε ποιον ανήκει το χρηματοκιβώτιο – Αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση ο 38χρονος

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άγνωστο για την ώρα σε ποιον ανήκει το χρηματοκιβώτιο – Αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση ο 38χρονος

Άγνωστο παραμένει για την ώρα σε ποιον ανήκει το χρηματοκιβώτιο το οποίο εντοπίστηκε στο όχημα των δυο προσώπων που μετέφεραν τον 41χρονο φίλο τους νεκρό στο Νοσοκομείο Λάρνακας το βράδυ της Κυριακής 27/11.

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, αναφέρουν πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησαν στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου το οποίο όπως μας αναφέρθηκε, ήταν άδειο.

Για την ώρα παραμένει άγνωστος ο ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, όπως επίσης άγνωστο παραμένει και το σημείο-χώρος από το οποίο έχει κλαπεί.

Να σημειώσουμε πως ο 38χρονος ο οποίος έχει συλληφθεί για την υπόθεση, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη του σε υπόθεση διάρρηξης λέγοντας στους ανακριτές πως τυχαία βρισκόταν μαζί με τους άλλους ομοεθνείς του.

Άξιο αναφοράς είναι πως για την υπόθεση καταζητείται ο 33χρονος  ο οποίος διέφυγε πεζός από το Νοσοκομείο μόλις αντιλήφθητε πως στην σκηνή μεταβαίνει η Αστυνομία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δεν σήκωνε ο οργανισμός του τις διαρρήξεις - Έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 41χρονου η νεκροτομή

Καθορίστηκε η νεκροτομή του 41χρονου που απεβίωσε στο αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας

Περίεργος θάνατος στο χώρο στάθμευσης του Γ.Ν Λάρνακας - Βρήκαν χρηματοκιβώτιο στο αυτοκίνητο του - Μια σύλληψη και ένας καταζητούμενος

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.