LIFESTYLE

Το μεγάλο παράπονο της Παυλίνας Θεοδώρου από τους κριτές των Καλλιστείων! Ποιο στέμμα περίμενε ότι θα έπαιρνε;

Το μεγάλο παράπονο της Παυλίνας Θεοδώρου από τους κριτές των Καλλιστείων! Ποιο στέμμα περίμενε ότι θα έπαιρνε;

Η φιναλίστ του Star Κύπρος 2016 μίλησε το ThemaOnline και εξήγησε γιατί απογοητεύτηκε στον τελικό της Κυριακής, 27/11, αλλά και γιατί θα ξαναπάει σίγουρα στα Καλλιστεία.

 Γράφει η Νατάσα Κακούτση

Η Παυλίνα Θεοδώρου αδιαμφισβήτητα υπήρξε το πιο πολυσυζητημένο κορίτσι των φετινών Καλλιστείων του MEGAONE. Οι twitterαδες λάτρευαν να ασχολούνται με το άτομό της, που κάποιες φορές συναγωνιζόταν ακόμα και την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Παρακολουθώντας κάποιος με προσοχή τον μεγάλο τελικό της Κυριακής θα παρατηρούσε ότι η Παυλίνα Θεοδώρου ήταν πολύ απογοητευμένη, ειδικά μετά την πρώτη και δεύτερη στέψη. Έτσι θελήσαμε να μιλήσουμε μαζί της και να συζητήσουμε για την πορεία της στο Star Κύπρος, αλλά και για την βραδιά του μεγάλου τελικού.

Καλώντας την στο τηλέφωνο και συζητώντας μαζί της διαπιστώσαμε ότι παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Παυλίνα είναι ένα ώριμο και πολύ ευγενικό άτομο. Προσγειωμένη, σίγουρη για τον εαυτό της και αποφασισμένη για το τι θέλει να κάνει στο μέλλον.

Όσον αφορά στην βραδιά του μεγάλου τελικού σχολίασε: «Περίμενα άλλα αποτελέσματα και κάποιον τίτλο. Απλά επειδή ήμουν άπειρη δεν περίμενα ότι θα κέρδιζα τον τίτλο της Miss Young. Όμως περίμενα ότι θα κέρδιζα τον τίτλο της Miss Fantasy γιατι διαγωνιζόμασταν μονο για την φωτογραφια. Ο τιτλος ήταν εξαρτημένος από την φωτογραφία και πίστευα ότι εγώ θα τον κέρδιζα, γιατί είχα μια πολύ ωραία φωτογραφία».

Miss Fantasy 2016 στέφθηκε η Σοφία Τανίδου, με την οποία η Παυλίνα, παρόλο που διαγωνίζονταν για τον ίδιο τίτλο σχολιάζει: «Η άλλη κοπέλα η οποία διεκδικούσε τον τίτλο της Miss Young έκανε πολύ καλή πασαρέλα, κάτι στο οποίο εγώ είμαι άπειρη». 

Ρωτώντας της αν θα ξαναλάβει μέρος στα Καλλιστεία μας απαντά: «Σίγουρα θα ξαναπάω στα Καλλιστεία για να κλείσω τα στόματα των κριτών που με αδικήσαν. Με αδικούσαν οι κριτές και μου το είπαν πάρα πολλοί». 

Φυσικά δεν τα βάζει κάτω και με αποφασιστικότητα δηλώνει: « Έχω χρόνο να ξαναδιαγωνιστώ. Θα ξαναπροσπαθήσω. Όταν γίνω 19 — 20 θα ξαναπάω για να διεκδικήσω μεγαλύτερους τίτλους. Μετά από 2-3 θα είναι πολύ πιο safe τα πράγματα.».

Η Παυλίνα έχει ήδη φτιάξει το πλάνο της και έθεσε τους στόχους της: «Δυναμικά στο σχολείο. Είμαι 3η λυκείου. Θα πάω στη  Λευκωσία του χρόνου για σπουδες και εκεί θα συνεχίσω το modelling. Οπόταν υστερα από 2 χρόνια θα είμαι έτοιμη για να διεκδικήσω το στέμμα της Star Κύπρος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μαθήματα πολιτισμένου ξεκατινάζ από Ευριπίδου-Χατζηδημητρίου: «Ήταν πολυ βαρύ το να γραψεις...»VIDEO

Πυροβολεί η Έλενα Χατζηδημητρίου! «Γνώριζα ότι θα αποκαλούσαν την Ευριπίδου Star Κύπρος 2004 από τις πρόβες!» VIDEO

To MEGAONE στο πλευρό της Ευριπίδου! Πως δικαιολόγησαν την παρουσιάστρια για τον λάθος τίτλο;

Η Ευριπίδου παραδέχτηκε δημόσια την ενόχλησή της που δεν βγήκε Star Κύπρος το 2004! VIDEO

Άγριο κράξιμο σε Ευριπίδου από φίλους της Star Κύπρος 2004: «Τόσο κόμπλεξ πια» «Αχώνευτη γενικώς η μαντάμ»

Βγήκαν τα μαχαίρια! Η Star Κύπρος της χρονιάς της Ευριπίδου την κράζει δημοσίως! VIDEO

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top