LIFESTYLE

Star Κύπρος: Αυτή την ηχηρή απουσία από τον τελικό την προσέξατε; Τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε η Κλέλια Γιασεμίδου

Star Κύπρος: Αυτή την ηχηρή απουσία από τον τελικό την προσέξατε; Τι συνέβη και δεν εμφανίστηκε η Κλέλια Γιασεμίδου

To Star Κύπρος 2016 ανήκει πλέον στο παρελθόν με τα απόνερα του όμως να συνεχίζονται και τις επόμενες μέρες. Ήδη είδαμε τις πρώτες αιχμές από την Ντανιέλα Καστάνο που όπως έγραψε «Δυστυχώς έπαιξαν ρόλο πολλά παραπάνω πράγματα από την ομορφιά και την προσωπικότητα» ενώ παράπονο από τους κριτές εξέφρασε και η Παυλίνα Θεοδώρου.

Διαβάστε επίσης:  Αφήνει αιχμές η Ντανιέλα Καστάνο: «Δυστυχώς έπαιξαν ρόλο πολλά παραπάνω πράγματα από την ομορφιά και την προσωπικότητα»

Διαβάστε επίσης: Το μεγάλο παράπονο της Παυλίνας Θεοδώρου από τους κριτές των Καλλιστείων! Ποιο στέμμα περίμενε ότι θα έπαιρνε;

Σχολιάστηκαν επίσης και οι ηχηρές απουσίες από τον μεγάλο τελικό αφού πέραν από την Star Κύπρος 2015 Μαρία Μοράρου που απουσιάζει στις ΗΠΑ για το Miss World, έλαμψαν δια της απουσίας τους δυο καλλονές που στο παρελθόν ήταν και στην πρώτη γραμμή. Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους (Miss Κύπρος το 2001) και την Κλέλια Γιασεμίδου (Star Κύπρος 2008).

Για την παρουσιάστρια του Alpha Κύπρου υπάρχει εξήγηση καθώς όπως έγινε γνωστό δεν έλαβε πρόσκληση, τι συνέβη όμως με την Κλέλια Γιασεμίδου και η νεαρή καλλονή δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο Pavilion;

Image result for κλελια γιασεμιδου

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, παρά το γεγονός ότι η Κλέλια Γιασεμίδου έχει αφήσει το Mega και πλέον εργάζεται στον όμιλο του «ΔΙΑ» διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι του Αρχαγγέλου και δεν υπήρχε λόγος να μην εμφανιστεί εφόσον είχε προσκληθεί έγκαιρα.

Η τελευταία λέξη «κρύβει» και την αλήθεια στην όλη απουσία της, καθώς όπως πληροφορούμαστε άργησε να ενημερωθεί από άτομα της παραγωγής με αποτέλεσμα οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της να μην την αφήνουν περιθώρια ώστε να συμμετάσχει στις πρόβες και κατά συνέπεια στον τελικό.

Μικρή ασυνεννοησία υπήρξε επίσης και για το ρόλο που θα είχε η Κλέλια στον τελικό, αν δηλαδή την καλούσαν μόνο για μια πασαρέλα ή και για μέλος της κριτικής επιτροπής

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top