ΚΟΣΜΟΣ

Ετοιμη για μείωση παραγωγής πετρελαίου η Μόσχα

Ετοιμη για μείωση παραγωγής πετρελαίου η Μόσχα

Η Ρωσία είναι έτοιμη να μειώσει «σταδιακά» την πετρελαϊκή παραγωγή της μέχρι και κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως, κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017, στο πλαίσιο της συμφωνίας που επιτεύχθηκε μεταξύ των χωρών-μελών του ΟΠΕΚ, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Ρώσος υπουργός είπε ότι η Μόσχα χαιρετίζει την απόφαση του ΟΠΕΚ και αναμένει ότι και άλλες χώρες, που δεν είναι μέλη του Οργανισμού, θα συμφωνήσουν να περιορίσουν την παραγωγή τους.

Ο Νόβακ δεν διευκρίνισε ποιο είναι το επίπεδο της παραγωγής που θα μειωθεί κατά 300.000 βαρέλια. Φέτος η παραγωγή πετρελαίου στη Ρωσία αναμένεται ότι θα φτάσει στο υψηλότερο επίπεδό της από τη σοβιετική εποχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top