Πατέρας έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανακάλυψε την κακοποίηση της 2χρονης κόρης του

Πατέρας έβαλε κάμερα κάτω απ' το χριστουγεννιάτικο δέντρο και ανακάλυψε την κακοποίηση της 2χρονης κόρης του

Ο πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως η νταντά τραβούσε τα μαλλιά της κόρης της και της έβαζε το κουτάλι με το ζόρι στο στόμα της

Την κακοποίηση του παιδιού που φρόντιζε κατέγραψε μία μικροσκοπική κάμερα κάτω από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Γαλλία.

Ο πατέρας ενός 2χρονου κοριτσιού στην Τουλούζη έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε πως η νταντά τραβούσε τα μαλλιά της κόρης της και της έβαζε το κουτάλι με το ζόρι στο στόμα της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Depeche, η εξέταση του γιατρού αποκάλυψε μώλωπες στο πρόσωπο του κοριτσιού.

Η 49χρονη νταντά συνελήφθη ενώ η αστυνομία δήλωσε πως γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κι άλλα θύματα.

Ο δικηγόρος της είπε πως η ζωή της ήταν πολύ χάλια τον τελευταίο καιρό και πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε ήταν τεράστιες.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE