LIFESTYLE

Η Βασιλική απαντά για την γυμνόστηθη φωτογραφία: «Κάποιοι με έκαναν να βγω από τα ρούχα μου»

Η Βασιλική απαντά για την γυμνόστηθη φωτογραφία: «Κάποιοι με έκαναν να βγω από τα ρούχα μου»

Το μοντέλο μίλησε αποκλειστικά στο ThemaOnline για όσα της καταλογίζουν και για τα σχόλια των επώνυμων που την πλήγωσαν...

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ο Νικόλας Ιωαννίδης ασχολήθηκαν με τις δηλώσεις της Βασιλικής Δημητρίου σχετικά με την γνωριμία της με τον Νίκο Αναστασιάδη, αλλά και την επιθυμία της να συνεχίσει το έργο της Μερκούρη. 

Ο πανελίστας της εκπομπής «Όλα Για Σένα» ήταν επικριτικός απέναντί της, αλλά η παρουσιάστρια ανέλυσε το γεγονός λαμβάνοντας υπόψη κι άλλους παράγοντες που ταλαιπωρούν το μοντέλο. Η αντίδραση της Βασιλικής υπήρξε κάθετη, αφού ανέβασε στα social media μια φωτογραφία της όπου ποζάρει γυμνόστηθη με το σχόλιο: «Ο κάθε άσχετος μπορεί να λέει ό,τι θέλει κι εγώ μπορώ να κλείνω τα αυτιά μου». 

Έτσι το ThemaOnline επικοινώνησε μαζί με την Βασιλική προκειμένου να μάθουμε τον λόγο που την ώθησε στην τελευταία της — πολυσυζητημένη ανάρτηση:

Περίμενες αυτή την αντίδραση με τις δηλώσεις σου σχετικά με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και την συνέχιση του έργου της Μελίνας Μερκούρη;

«Από ότι έχετε δει είπα ότι θέλω να βοηθήσω στα κοινά, χωρίς να υποτιμήσω, ούτε και να προσβάλω κανέναν. Ένιωσα όμως ένα κύμα αντίδρασης από κάποιους ανθρωπους που βρίσκονται στο χωρο της τηλεόρασης, από τηλεκριτικούς και πανελιστες».

Την topless σου φωτογραφία με ποια αφορμή την κοινοποίησες εκ νέου στα social media; 

«Αυτή η φωτογραφία συγκαταλέγεται σε ένα παλαιότερο μου editorial. Αν παρατηρήσετε θα την δείτε στον προσωπικό μου λογαριασμό στο instagram. Ένιωσα ότι ήταν τόσο επίκαιρη αφού κάποιοι με έκαναν να βγω έξω από τα ρούχα μου».

Ποιοι ήταν αυτοί που σε έκαναν να βγεις έξω από τα ρούχα σου;

«Μεταξυ άλλων σχετικών και άσχετων, βγήκαν κάποιοι σε δημόσιο βήμα και με κατέκριναν λέγοντας ότι έκανα ο,τι έκανα για να κερδίσω 5 λεπτά δημοσιοτητας. Αυτός δεν είναι ο σκοπός μου. Στο κάτω κάτω δεν είπα ότι θα σκοτώσω άνθρωπο, αλλά ότι θέλω να βοηθήσω την Κύπρο με τον δικό μου τρόπο. Είναι αυτό έγκλημα; Και στο κάτω κάτω της γραφής ούτε ψέματα είπα, ούτε κατηγόρησα κάποιον...». 

Αναφέρεσαι στην εκπομπή της Ευριπίδου και στα σχόλια του Νικόλα Ιωαννίδη για το άτομό σου;

Με την Κωνσταντίνα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Την συμπαθώ και την αγαπώ πολύ και στο παρελθόν μου έδωσε υποτροφία για την σχολή της και θέλω να την ευχαριστήσω και δημόσια γι αυτό. Άσχετα αν αναφέρθηκε στα πολύ προσωπικά μου (οικογενειακά μου) γνωρίζω ότι ο σκοπός ήταν ήταν καλός. Όποιος τη γνωρίζει και έρθει σε επαφή μαζί της θα καταλάβει ότι είναι ένας ζεστός άνθρωπος. Σχετικά με το άλλο άτομο θεωρώ ότι μίλησε πολύ άδικα για μένα και τα 5 λεπτά δημοσιοτητας ο ίδιος ξέρει καλά ότι μπορούσα να τα κερδίσω διαφορετικά.».

Διαβάστε επίσης:

Ποζάρει topless η Βασιλική και απαντά σε Ευριπίδου και Ιωαννίδη αποκαλώντας τους «άσχετους»! ΦΩΤΟ

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top