ΠΑΡΑ-THEMA

Έκπληξη: Ο Ονούφριος Σωκράτους τρείς μέρες πριν τις εκλογές ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Έκπληξη: Ο Ονούφριος Σωκράτους τρείς μέρες πριν τις εκλογές ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Εδώ και αρκετές βδομάδες, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «κατακλυστεί» από τις δημοσιεύσεις πολλών Κύπριων, που στις 18/12 θα διεκδικήσουν μια θέση στα δημοτικά συμβούλια. Δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, επιχειρηματίες, δίνουν τον προεκλογικό τους αγώνα με στόχο να προσφέρουν στα κοινά.

Φαίνεται όμως πως υπάρχουν και εξαιρέσεις καθώς ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του Epsilon Κύπρου Ονούφριος Σωκράτους, μόλις την Πέμπτη 15/12 κοινοποίησε την υποψηφιότητά του για το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αγλαντζιάς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook «εσκεμμένα και ενσυνείδητα δεν θέλησε να διαφημίσει όλο αυτό το διάστημα την υποψηφιότητα του, ώστε να μην θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύτηκε την τηλεοπτική του παρουσία για να δημιουργήσει εντυπώσεις» κάτι που τον τιμά ιδιαίτερα.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

Καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν έχω αναφερθεί καθόλου σε κανένα μέσω κοινωνικής δικτύωσης για την προσπάθεια μου να ενταχθώ στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, διεκδικώντας μία θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου της περιοχής μου.

Εσκεμμένα και ενσυνείδητα δεν θέλησα να διαφημίσω όλο αυτό το διάστημα την υποψηφιότητα μου, ώστε να μην θεωρηθεί ότι εκμεταλλεύτηκα την τηλεοπτική μου παρουσία για να δημιουργήσω εντυπώσεις.

Απλά και τίμια κοινοποιώ σήμερα Πέμπτη 15/12/2016, τρεις ημέρες πριν από την διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, την απόφαση μου να κατέλθω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αγλαντζιάς, χωρίς πολιτικές ατζέντες, με κύριο στόχο να αλλάξω συνειδήσεις και κανονισμούς, στοχεύοντας προς την οικονομική ελάφρυνση των δημοτών της περιοχής μου, αλλά και την αλλαγή της πρακτικής για τα αδέσποτα.

Δύο είναι οι άξονες της δικής μου φιλοσοφίας, φορολογικές ελαφρύνσεις εκεί που όπου χρειάζεται και δημιουργία μίας δέσμης μέτρων για τα αδέσποτα, ευελπιστώντας ότι η πρωτοπορία σε θέματα που αφορούν την καλύτερη διαβίωση των ζώων στην Αγλαντζιά θα λειτουργήσει ως παράδειγμα και για άλλους δήμους στο κοντινό μέλλον.

Πέραν αυτού η προσπάθεια και η πορεία μου στα δημοτικά δρώμενα θα καθορίζεται από εσάς, έχοντας μάθει να ακούω τις δικές σας παρεμβάσεις, χωρίς να γυρίζω την πλάτη μου στα προβλήματα του διπλανού μου. Εάν πετύχουμε, θα το πετύχουμε μαζί...(αριθμός 6)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top