ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι κατέθεσε ο 25χρονος για την φονική σύγκρουση – «Πήγα για αναψυκτικό...» - Ήταν ταραγμένος μετά τον φόνο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τι κατέθεσε ο 25χρονος για την φονική σύγκρουση – «Πήγα για αναψυκτικό...» - Ήταν ταραγμένος μετά τον φόνο

Μπορεί μαρτυρία να τον τοποθετεί στην σκηνή που έγινε το φονικό τροχαίο (07/12/2016) με θύμα τον Αντρέα Στυλιανού, άλλως «Αμερικάνο», ωστόσο ο ίδιος δεν συνεργάζεται με τις Αρχές.

Ο λόγος για τον 25χρονο Σάιμον Κωνσταντίνου, ο οποίος επέστρεψε οικειοθελώς από την Αγγλία όπου ταξίδεψε μετά το φονικό τροχαίο στον Άγιο Ιωάννη Λεμεσού, όταν πληροφορήθηκε ότι καταζητείται. Ως γνωστόν, μαρτυρία τον φέρει να ήταν συνοδηγός του 31χρονου Βαλεντίνου Στυλιανού, όταν το όχημα του τελευταίου κτύπησε τη μοτοσυκλέτα του «Αμερικάνου» οδηγώντας τον τελευταίο σε θάνατο.

Ο 25χρονος, λοιπόν, όπως γράψαμε και την Τετάρτη (14/12), δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές. Ο εξεταστής της υπόθεσης ανέφερε πως ο ύποπτος δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με το θύμα, αλλά φέρεται να συνδέεται με το περιστατικό που είχε προηγηθεί της φονικής σύγκρουσης όταν ο 40χρονος Στυλιανού («Αμερικάνος») απειλούσε μέσω τηλεφώνου τον 31χρονο Βαλεντίνο Στυλιανού.

Ο 25χρονος Σάιμον Κωνσταντίνου είχε καταθέσει ότι είχε πάει σε παρακείμενο περίπτερο για να αγοράσει αναψυκτικό. Ωστόσο, από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, ο Σάιμον ήταν μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βαλεντίνος, ενώ μετά τη διάπραξη του φονικού τροχαίου ζήτησε ταραγμένος από παρευρισκόμενο πρόσωπο να τον μεταφέρει στο σπίτι του.

Εδώ να σημειωθεί ότι ο Σάιμον Κωνσταντίνου διαμένει στο Ακρωτήρι και τον είχε μεταφέρει από εκεί στο σημείο που έγινε το φονικό τροχαίο ο αδερφός του 31χρονου Βαλεντίνου Στυλιανού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top