LIFESTYLE

Αποκλείεται να έχει αλλάξει τόσο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Νικόλας Μεταξάς από το «Χ Factor»! ΦΩΤΟ

Αποκλείεται να έχει αλλάξει τόσο! Δείτε πως είναι σήμερα ο Νικόλας Μεταξάς από το «Χ Factor»! ΦΩΤΟ

Μετακόμισε στο Λονδίνο, εμφανίζεται με τον Keating των Boyzone και διατηρεί σχέση εξ αποστάσεως 31/2 χρόνια... Έχει μαλλιά μακριά και γένια...

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως ένα από τα παιδιά που πήραν μέρος στα πρώτα talent shows της ελληνικής τηλεόρασης. Σήμερα, μετά την συμμετοχή του στο X Factor, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, ο Νικόλας Μεταξάς έχει αλλάξει εμφανισιακά, ενώ αποκαλύπτει που βρίσκεται σήμερα.

Ο 28χρονος, κυπριακής καταγωγής, τραγουδιστής πήρε μέρος στον πρώτο κύκλο του talent show, το 2008, στον ΑΝΤ1, ενώ, ένα χρόνο μετά, υπέγραψε το κομμάτι με το οποίο διαγωνίστηκε η Κύπρος στην Eurovision, με ερμηνεύτρια την αδερφή του, Χριστίνα.

«Εκείνο που ήθελα τελειώνοντας και το  X Factor, ήταν να μην κάνω πράγματα που ήθελαν οι άλλοι για μένα», λέει, στο Down Town Κύπρου. O  Νικόλας σπούδασε στο μουσικό πανεπιστήμιο Berklee της Βοστώνης. Μάλιστα, μπήκε στην δεκάδα με τους καλύτερους αποφοίτους του 2015, ενώ έκανε περιοδείες με τον Ronan Keating σε όλη την Αγγλία.

Πάντως, ο ίδιος δηλώνει πως δεν θα έπαιρνε ξανά μέρος σε ένα talent show. «Δεν ψάχνω να βρω έναν κριτή για να μου πει αν είμαι καλός ή όχι. Ούτε θα αισθανθώ καλύτερα με το να μου πουν “μπράβο”, επειδή τραγούδησα δυο λεπτά πάνω στη σκηνή. Για μένα, η μουσική είναι τρόπος ζωής. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά και δεν έχω ούτε τον χρόνο να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Προτιμώ να με ξέρει λιγότερος κόσμος, αλλά να γνωρίζω πως “σπρώχνω” καθημερινά τον Νικόλα να ξεπερνά μουσικά τον εαυτό του. Το πρόβλημα με τα τηλεοπτικά shows, όπου συμμετείχα κι εγώ στο παρελθόν, είναι ότι το κοινό δεν επιλέγει τον Νικόλα, αλλά του τον “ταΐζουνε” έτσι και αλλιώς», απαντά στη σχετική ερώτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέα εξέλιξη - Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη άλλων δύο προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top