Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα
Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Η παράγραφος εκφράζει την ετοιμότητα της ΕΕ να μετάσχει σε πολυμερή διάσκεψη, αλλά και τονίζει ότι η Κυπριακή Δημοκρατία, διατηρεί την ιδιότητα του κράτους μέλους και μετά τη λύση.
Συγκεκριμένα, η παράγραφος θα έχει ως εξής: "Σε συνέχεια της παρουσίασης εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας για τις διαπραγματεύσεις για μια διευθέτηση του Κυπριακού, το Συμβούλιο της ΕΕ επαναλαμβάνει τη στήριξή του στην εν εξελίξει διαδικασία για την επανένωση της Κύπρου.
Η ΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Κύπρος είναι και θα παραμείνει μέλος της Ένωσης μας μετά τη Διευθέτηση, είναι έτοιμη να συμμετάσχει στη Διάσκεψη της Γενεύης για την Κύπρο στις 12 Ιανουαρίου 2017".
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




