Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Εθνική Φρουρά

Κρούσμα μηνιγγίτιδας στην Εθνική Φρουρά

Γυναίκα υπαξιωματικός της Εθνικής Φρουράς που υπηρετεί στην επαρχία Αμμοχώστου διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης (14/12), η γυναίκα υπαξιωματικός εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλαμνίου για να υποβληθεί σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν μηνιγγίτιδα.

Αμέσως της χορηγήθηκε ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή με την κατάσταση της υγείας της να βελτιώνεται.

Παράλληλα χορηγήθηκε προληπτικά θεραπευτική αγωγή σε στενά της οικογενειακά πρόσωπα.

Σε σχέση με την Εθνική Φρουρά σύμφωνα με το δημοσίευμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται για τέτοια περιστατικά ώστε να αποφευχθεί η διάδοση της ασθένειας σε προσωπικό της εθνοφρουράς. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE