ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκκληση ΓΓ ΑΚΕΛ για μαζική συμμετοχή στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Έκκληση ΓΓ ΑΚΕΛ για μαζική συμμετοχή στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Έκκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας τις τοπικές Αρχές, απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σε δηλώσεις του ύστερα από συνάντησή του με τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανίας στην Κύπρο Μάθιου Κιντ.

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι τα δεδομένα και οι εξελίξεις διαμορφώνονται με τη συμμετοχή και όχι με την αποχή και κάλεσε τους πολίτες να υπερψηφίσουν τους υποψήφιους και τους εκλογικούς συνδυασμούς που στηρίζει το ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις.

«Να είναι βέβαιοι ότι όση δύναμη δώσουν στους υποψηφίους μας θα τους την επιστρέψουν πίσω στο πολλαπλάσιο. Για το ΑΚΕΛ, η Τοπική Αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει πάντοτε προτεραιότητα. Όποτε και όπου οι τοπικές κοινωνίες εμπιστεύτηκαν τους υποστηριζόμενους από το ΑΚΕΛ υποψηφίους δημάρχους, συμβούλους και σχολικούς εφόρους, είδαν τους Δήμους, τις πόλεις και τα χωριά τους να μεταμορφώνονται σε υπόδειγμα ορθής διοίκησης, καλής οργάνωσης, διαρκούς ανάπτυξης και αποτελεσματικής εξυπηρέτησης», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι το ΑΚΕΛ και σ’ αυτές τις εκλογές απευθύνεται στους πολίτες με όραμα, θέσεις και αποφασιστικότητα για δουλειά.

Οι εκλογές αυτές, είπε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, είναι πολύ σημαντικές σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα του λαού, αφού η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η πιο κοντινή μορφή εξουσίας προς τους πολίτες και έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει, ιεραρχήσει και προωθήσει μικρά και μεγάλα προβλήματα.

«Οι αποφάσεις της επηρεάζουν άμεσα την τοπική κοινωνία. Μπορούν να κάνουν τη ζωή της καλύτερη. Το διακύβευμα των εκλογών είναι οι τοπικές αρχές να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά και δίπλα στους πολίτες. Να συνεχίσουν να επιτελούν το ρόλο τους. Αυτό θα πρέπει να απαιτούν οι πολίτες», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι οι πολίτες με την ψήφο τους μπορούν να διαμορφώσουν τις προϋποθέσεις για να συνεχίσει η ΤΑ να υπηρετεί την τοπική κοινωνία και συνεχίσει να προσφέρει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας και στην ευημερία των ανθρώπων.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top