Ασφάλεια/εγγυήσεις και πολυμερή διάσκεψη συζήτησαν Αναστασιάδης - Μπάιντεν

Ασφάλεια/εγγυήσεις και πολυμερή διάσκεψη συζήτησαν Αναστασιάδης - Μπάιντεν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει αυτή την ώρα 19:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Το θέμα της ασφάλειας και των εγγυήσεων και η πολυμερής διάσκεψη στη Γενεύη που αρχίζει στις 12 Ιανουαρίου ήταν στο επίκεντρο της τηλεφωνικής συνομιλίας που είχε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, κατά τη συνομιλία έγινε μια ανασκόπηση της μέχρι σήμερα πορείας των συνομιλιών για το Κυπριακό, και συζητήθηκαν τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, καθώς και η πολυμερής διάσκεψη. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE