ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησαν εις διπλούν οι βομβιστές τα ξημερώματα μέσα σε μισή ώρα – Στόχος και η οικογένεια Κύπριου προπονητή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κτύπησαν εις διπλούν οι βομβιστές τα ξημερώματα μέσα σε μισή ώρα – Στόχος και η οικογένεια Κύπριου προπονητή

Αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα σε Άγιο Αθανάσιο και Γερμασόγεια.

Γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/12) είχαμε την πρώτη έκρηξη στην περιοχή Αγ. Αθανασίου. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από οικία. Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στην γυναίκα του Αλέξη Γαρπόζη, προπονητή της ΑΕΖ Ζακακίου.

Μισή ώρα αργότερα, σημειώθηκε νέα έκρηξη στην περιοχή Γερμασόγειας και συγκεκριμένα στην οδό Χριστάκη Κράνου. Οι δράστες αυτή τη φορά είχαν ως στόχο κομμωτήριο της περιοχής.

Η Αστυνομία βρίσκεται στις δυο σκηνές και διενεργούνται εξετάσεις.

Ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση αν οι δύο περιπτώσεις σχετίζονται μεταξύ τους.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE