Άλλαξε ελαφρώς η εικόνα της αποχής Παγκύπρια – Θρίλερ σε τέσσερις Δήμους

Άλλαξε ελαφρώς η εικόνα της αποχής Παγκύπρια – Θρίλερ σε τέσσερις Δήμους

Στο 54% έφτασε η συμμετοχή των ψηφοφόρων μέχρι τις 17:00 το απόγευμα σε σχέση με το 44% που είχε διαμορφωθεί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη βάση των exit polls τα οποία αναμένονται από λεπτό σε λεπτό υπάρχει εκλογικό θρίλερ σε τέσσερις Δήμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Αισιοδοξία για την νίκη στο επιτελείο του Αντρέα Χρίστου – Πίστη για την μεγάλη έκπληξη έχουν στου Νικολαΐδη

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Τρομάζει το ποσοστό της αποχής Παγκύπρια – Η πόλη με την μεγαλύτερη απάθεια​

Υποψηφιότητες ρεκόρ για τη Δημαρχία – Ποιος ο Δήμος με τις περισσότερες υποψηφιότητες Δημάρχων

Άρχισε να φαίνεται η αποχή στις εκλογές – Πόσοι ψήφισαν μέχρι τις 10 το πρωί της Κυριακής

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

ΠτΔ σε Εμμανουήλ Θεοδώρου - «Η πολιτεία σας εμπιστεύεται τα ηνία της Εθνικής Φρουράς, βεβαιότητα ότι θα ανταποκριθείτε επάξια»

Η συνεχής αναβάθμιση της Εθνικής Φρουράς (ΕΦ) και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της πατρίδας μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για τη διακυβέρνηση μας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την τελετή διαβεβαίωσης, την Πέμπτη, στο Προεδρικό Μέγαρο, του νέου Αρχηγού της ΕΦ, Αντιστράτηγου Εμμανουήλ Θεοδώρου, ο οποίος διαδέχεται στην ηγεσία της ΕΦ, τον Αντιστράτηγο Γεώργιο Τσιτσικώστα.

BEST OF TOTHEMAONLINE