ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Καταβλήθηκαν συντάξεις, επιδόματα Δεκεμβρίου, 13η σύνταξη και χριστουγεννιάτικο δώρο!

Καταβλήθηκαν συντάξεις, επιδόματα Δεκεμβρίου, 13η σύνταξη και χριστουγεννιάτικο δώρο!

Όλες οι συντάξεις του Ταμείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων καθώς και η Κοινωνική Σύνταξη του Δεκεμβρίου έχουν καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 15 Δεκεμβρίου, περιλαμβανομένης της 13ης πληρωμής, αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.


Όπως αναφέρεται, το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα του Δεκεμβρίου καταβλήθηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 15 Δεκεμβρίου και το Χριστουγεννιάτικο Δώρο που παραχωρήθηκε σε δικαιούχους ΕΕΕ καταβλήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου.

Για όσους εκ των δικαιούχων εξακολουθούν να λαμβάνουν το Δημόσιο Βοήθημα με επιταγή, οι σχετικές επιταγές για το επίδομα Δεκεμβρίου και το Χριστουγεννιάτικο Δώρο ταχυδρομήθηκαν στις 12 Δεκεμβρίου, με ημερομηνία αξίας 14 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι το Χριστουγεννιάτικο Δώρο παραχωρήθηκε με σχετική Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου σε δικαιούχους ΕΕΕ, λήπτες Δημοσίου Βοηθήματος, στους εγκλωβισμένου καθώς και σε παιδιά που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου, με συνολική δαπάνη €16,5 εκ.

Αναφορικά με τα μηνιαία επιδόματα Τέκνου και Μονογονίας, Χαμηλοσυνταξιούχων, Βετεράνων Β’ Παγκοσμίου Πολέμου καθώς και οι Ειδικές Μηνιαίες Συντάξεις που παραχωρούνται από την Επιτροπή Ανακουφίσεως Παθόντων, αυτά καταβάλλονται σήμερα, 19 Δεκεμβρίου, και θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 20 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται ότι σε περιπτώσεις νέων αιτητών για επιδόματα, η καταβολή του επιδόματος Δεκεμβρίου έγινε μόνο στις περιπτώσεις που οι αιτήσεις είχαν προσκομιστεί έγκαιρα, ορθά και πλήρως συμπληρωμένες και οι αιτητές πληρούσαν τα κριτήρια της αντίστοιχης Νομοθεσίας ή Σχεδίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top