Θα αρκεστεί στα 70 χιλιάρικα ο Νικολαΐδης και θα αποποιηθεί τη σύνταξή του

Θα αρκεστεί στα 70 χιλιάρικα ο Νικολαΐδης και θα αποποιηθεί τη σύνταξή του

Αποποιείται του δικαιώματος του να λαμβάνει σύνταξη ο νέος Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», θα αποποιηθεί την σύνταξη που δικαιούται. Μάλιστα προτίθεται να ενημερώσει άμεσα το γενικό λογιστήριο γι΄ αυτή του την απόφαση.

Ο Νικολαϊδης ήταν ο μοναδικός -από συνολικά οκτώ βουλευτές πρώην κρατικούς αξιωματούχους ή δημόσιους υπάλληλους -που είχε αποποιηθεί τη σύνταξή του κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και ενόσω λάμβανε απολαβές βουλευτή.

Σημειώνεται πως οι πραγματικές πληρωμές σε αντιμισθία και άλλα επιδόματα για το  δήμαρχο Λεμεσού ήταν 70,635 ευρώ για το 2015.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Live: Νέο κύμα βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Το Ισραήλ καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE