Ο Σταλόνε είπε όχι στον Τραμπ για θέση στην κυβέρνηση

Ο Σταλόνε είπε όχι στον Τραμπ για θέση στην κυβέρνηση

Μια θέση ανώτερου κρατικού αξιωματούχου της κυβέρνησης του Ντόναλντ Τραμπ προτάθηκε στον Σιλβέστερ Σταλόνε, με τον «Ρόκι» όμως να απορρίπτει την ιδέα.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η πρόταση που έγινε στον Σταλόνε από το επιτελείο του Τραμπ την προηγούμενη βδομάδα φέρεται να αφορούσε τη θέση του προέδρου της Εθνικού Ταμείου Επιχορήγησης των Τεχνών.

Ωστόσο, ο ίδιος την απέρριψε ευγενικά λέγοντας ότι θα προτιμούσε να βοηθά βετεράνους από το να συμμετάσχει στην κυβέρνηση.

«Είμαι απίστευτα κολακευμένος να μου έχουν προτείνει να εμπλακώ με το Εθνικό Ταμείο Επιχορήγησης των Τεχνών», σημείωσε ο Σταλόνε σε δήλωση που εξέδωσε την Κυριακή.

«Ωστόσο, πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο αποτελεσματικός, συγκεντρώνοντας την προσοχή του κόσμου στην κοινωνική ένταξη του στρατιωτικού προσωπικού σε μια προσπάθεια να βρουν επικερδή απασχόληση, κατάλληλη στέγαση και την οικονομική βοήθεια που αυτοί οι ήρωες αξίζουν», συμπλήρωσε.

Το Εθνικό Ταμείο, η διεύθυνση του οποίου προτάθηκε στον Σταλόνε είναι ένα ομοσπονδιακό γραφείο στις ΗΠΑ, μέσω του οποίου περνά η χρηματοδότηση δεκάδων φορέων τέχνης σε όλη τη χώρα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE