ΚΟΣΜΟΣ

Άρρωστη με «βαρύ κρυολόγημα» η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Άρρωστη με «βαρύ κρυολόγημα» η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ανέβαλαν λόγω κρυολογημάτων την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21/12 αναχώρησή τους από το Λονδίνο για την ιδιωτική κατοικία τους στο Σάντριγχαμ, όπου παραδοσιακά περνούν τα Χριστούγεννα.

Εκπρόσωπος του Παλατιού του Μπάκιγχαμ, όπου το βασιλικό ζεύγος παραμένει, ανέφερε: «Η βασίλισσα και ο δούκας του Εδιμβούργου έχουν βαριά κρυολογήματα και ως εκ τούτου αποφάσισαν να μην ταξιδέψουν στο Σάντριγχαμ σήμερα».
 
Τα περισσότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονται ήδη στην κατοικία της κομητείας του Νόρφολκ. Μεταξύ αυτών ο δούκας του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ με τη σύζυγό του Κάθριν και τα παιδιά τους, όπως και ο πρίγκιπας Χάρι.
 
Οι βασιλικοί συντάκτες θεωρούν πως το ταξίδι, με το τρένο, θα πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό.
 
Η βασίλισσα Ελισάβετ έκλεισε φέτος τα 90 έτη, ενώ ο δούκας του Εδιμβούργου είναι 95 ετών.
 
Την Τρίτη το Παλάτι ανακοίνωσε ότι η βασίλισσα θα εκχωρήσει την πατρωνία 25 οργανισμών σε άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, σε μια ένδειξη ότι επιθυμεί να αναθέσει σταδιακά υποχρεώσεις σε νεαρότερα μέλη της οικογένειάς της.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top