ΠΑΦΟΣ: Δεν θα πιστεύετε τι έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη - Τους ψάχνει η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Δεν θα πιστεύετε τι έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη - Τους ψάχνει η Αστυνομία

Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομία από συνταξιούχο άνδρα.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, λάδι, αγροτικό πετρέλαιο και δενδροκοπτικές μηχανές απέσπασαν άγνωστοι από αποθήκη που βρίσκεται στο χωριό Τρεμιθούσα της Επαρχίας Πάφου.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από συνταξιούχο κάτοικο Γεροσκήπου, ο οποίος ανάφερε ότι, μεταξύ των ωρών 10:00 με 11:00 μεταξύ των ημερομηνιών 21 με 22 Δεκεμβρίου του 2016, άγνωστοι διέρρηξαν την αποθήκη που διατηρεί στην κοινότητα της Τρεμιθούσας και απέσπασαν απ’ αυτήν 6 δοχεία 20 λίτρων ελαιόλαδων, 20 δοχεία που περιείχαν αγροτικό πετρέλαιο, δύο δεντροκοπτικές μηχανές  και μία μηχανή κεραμικών όλα συνολικής αξίας 1.930 ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ  Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο και έξοδο αφού παραβίασαν την πίσω μεταλλική πόρτα την οποία πρωτίστως παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Η Αστυνομία συνέλεξε από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

ΕΔΕΚ: Σε κρίσιμη φάση εκλογικής ανανέωσης- Τα μηνύματα Σολομωνίδη, Μυριάνθους και Χαννίδη

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, Ηλίας Μυριάνθους και Μάριος Χαννίδης, για την εκλογική διαδικασία που έχει οριστεί για  την 1η Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE