Τι θα γινόταν αν μια πυρηνική βόμβα «έσκαγε» στην Κύπρο - Εσύ θα επιβίωνες από την έκρηξη; - ΧΑΡΤΗΣ

Τι θα γινόταν αν μια πυρηνική βόμβα «έσκαγε» στην Κύπρο - Εσύ θα επιβίωνες από την έκρηξη; - ΧΑΡΤΗΣ

Μια ιστοσελίδα δίνει στο κοινό να δει αν θα επιβίωνε στην περίπτωση έκρηξης πυρηνικής βόμβας, με γερή δόση μαύρου χιούμορ.

Ένας διαδραστικός χάρτης δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να δει τι θα γινόταν εάν μια πυρηνική βόμβα «έσκαγε» στο νησί μας.

Ο χάρτης που δημιουργήθηκε από την ιστοσελίδα Would I Survive a Nuke.com, δίνει στον χρήστη πολλές επιλογές για το μέγεθος της βόμβας, το που θα κτυπήσει και το τι ζημιά θα πάθει ο χρήστης από το σημείο που θα βρίσκεται.

Ο δημιουργός της ιστοσελίδας αναφέρει ότι «όλα ξεκίνησαν ως αστείο. Είχα δημιουργήσει την ιστοσελίδα μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο πριν πολλά χρόνια. Είμαι προγραμματιστής στην Ουάσιγκτον. Μια μέρα όπως γευματίζαμε το μεσημέρι, το αφεντικό μου και εγώ είχαμε αυτή τη συζήτηση για το τι θα γινόταν αν μια ατομική έπεφτε στο Σιάτλ και αν θα επιβιώναμε. Οπότε μετά την συζήτηση, πήγα σπίτι και μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο το είχα έτοιμο, μόνο και μόνο για να του αποδείξω το λάθος του!» 

Εσύ θα γλίτωνες με εγκαύματα ή θα εξαεριζόσουν αμέσως;

Με γερή δόση μαύρου χιούμορ ο πιο κάτω χάρτης μπορεί να λύσει τις πιο μακάβριές σου απορίες! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE