ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξέσπασε εκ νέου κατά της οικογένειας Συλλούρη η μητέρα του άτυχου Σεμπάστιαν – Αφορμή ο Γιώργος Νικολάου

Ξέσπασε εκ νέου κατά της οικογένειας Συλλούρη η μητέρα του άτυχου Σεμπάστιαν – Αφορμή ο Γιώργος Νικολάου

Δεν άντεξε και ξέσπασε εκ νέου η κα Κούλλα, μητέρα του άτυχου Σεμπάστιαν Καραπατέα, κατά της οικογένειας Συλλούρη.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Υπενθυμίζεται ότι η κα Κούλλα, έχασε τον γιό της σε θανατηφόρο τροχαίο που επισυνέβη στις 21/9/13 όταν ο Κυριάκος Συλλούρης, ανέκοψε την πορεία του άτυχου Σεμπάστιαν στην οδό Πεντέλης στον Στρόβολο.

Ο κ. Κυριάκος Συλλούρης, γιος του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη, παρόλο που καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, λίγους μήνες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 20/12/2016, αποφυλακίστηκε μετά από απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι λόγοι που το Ανώτατο ανέτρεψε την ποινή φυλάκισης Συλλούρη - Αποφυλακίζεται άμεσα

Αφορμή λοιπόν για να εκφράσει την αγανάκτηση και την αδικία που νιώθει η κα Κούλλα στάθηκε η συνέντευξη ενός άλλου νεαρού παιδιού, του Γιώργου Νικολάου, ο οποίος το 2008 είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο με άλλο όχημα. Αποτέλεσμα, ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος να χάσει τη ζωή του.

Ο Γιώργος, καταδικάστηκε τότε σε φυλάκιση εννέα μηνών και στην συνέντευξη του παρουσιάστηκε πραγματικά μεταμελημένος και συνειδητοποιημένος για το κακό που προκάλεσε στην άλλη οικογένεια.

Συγκεκριμένα ο ίδιος φέρει βάρος στην συνείδηση του που δεν κατάφερε ποτέ να εντοπίσει την οικογένεια αυτή και να της απολογηθεί για το μεγάλο κακό που της προκάλεσε, γνωρίζοντας όπως σημείωσε, ότι με μια συγγνώμη ο άνθρωπος τους δεν θα έρθει πίσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει ο Γιώργος Νικολάου: «Όταν διάβασα στην εφημερίδα ότι σκότωσα τον άλλο οδηγό έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου» - VIDEO

Αυτή την μεταμέλεια που είδε στα μάτια του Γιώργου η μητέρα του άτυχου Σεμπάστιαν Καραπατέα δεν είδε στην οικογένεια Συλλούρη σχολιάζοντας σε δημοσίευμα μας:

«Ένα συνειδητοποιημένο παιδί ο Γιώργος που ξέρει τι έκανε και ξέρει να ζητά συγγνώμη για τα λάθη του. Ας πάρουν παράδειγμα κάποιοι άλλοι που το παίζουν και θύματα. Ας το δουν οι γονείς που τους ενθαρρύνουν. Ας το δουν οι δικαστές που το παίζουν δίκαιοι γλύφοντας την εξουσία. Είναι το ίδιο συνένοχοι κι αυτοί».   

Δείτε το σχόλιο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η παρουσία του Δημήτρη Συλλούρη στο 40ήμερο μνημόσυνο του Σεμπάστιαν Πέτρου Καραπατέα – Γιατί η κα Κούλλα δεν μπορεί να ησυχάσει

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top