Επιτέλους! Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού μετά από ένα οκτάωρο

Επιτέλους! Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού μετά από ένα οκτάωρο

Άνοιξε ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού γύρω στις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 04/01.

Σχετικά με προηγούμενη ανακοίνωση της Αστυνομίας που αφορούσε το κλείσιμο του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου, αυτός έχει ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. 

Θυμίζουμε πως ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει λόγω της μετακίνησης φορτηγού οχήματος (βρίσκεται ακινητοποιημένο σε χαντάκι) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή γύρω στις 13:30 το μεσημέρι έκλεισαν και οι δυο λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE