Συγκινεί το μήνυμα της Έλσας Αναστασιάδη στον πατέρα της στην Γενεύη!

Συγκινεί το μήνυμα της Έλσας Αναστασιάδη στον πατέρα της στην Γενεύη!

Η κόρη του Προέδρου της Δημοκρατίας συμπαρίσταται και διαδικτυακά στον πατέρα της...

Η Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου την Δευτέρα, 9/1/2016, με ένα μήνυμά της στο facebook εξέφρασε την ευχή της για τις κρίσιμες συνομιλίες για το κυπριακό, αλλά και τους προβληματισμούς της για το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο πατέρας της, μιας και σήμερα άρχισαν οι συνομιλίες στην Γενεύη. 

Όπως έγραψε στο facebook: «Κρίσιμη βδομάδα για το Κυπριακό, εύχομαι το καλύτερο για τη Κύπρο μας. Καλή δύναμη παπά μου. Ο Θεός μαζι σας.».

Διαβάστε επίσης: Πρωτοποριακό: Ποιο κυπριακό κανάλι θα παρουσιάζει το κεντρικό του δελτίο ειδήσων απευθείας από την Γενεύη; VIDEO

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

ΠτΔ σε Μέτσολα: «Στόχος μας η ενίσχυση της στρατηγικής αυτονομίας της ΕΕ – Να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή»

Στόχος μας κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας είναι να ενισχύσουμε τη στρατηγική αυτονομία της ΕΕ και να φέρουμε την Ένωση πιο κοντά στην περιοχή, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, καλωσορίζοντας την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE