Εσείς πήρατε την ομπρέλα σας; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Εσείς πήρατε την ομπρέλα σας; Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες μέρες

Στους -2 θα πέσει η θερμοκρασία το βράδυ της Τετάρτης 11/1.

Την Τετάρτη 11/1 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να επικρατεί παγετός.

Το βράδυ της Τετάρτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. 

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 3 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους µείον 2 στα ψηλότερα ορεινά, όπου αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέµπτη 12/1 και την Παρασκευή 13/1, θα υπάρχουν περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό, αλλά και παροδική συννεφιά, που αναµένεται να δώσει µεµονωµένες βροχές και τοπικά στα ορεινά λίγα χιόνια. 

Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

Το Σάββατο 14/1 ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά, αναµένονται τοπικές βροχές µε ενδεχόµενο να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. 

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, κυρίως ως προς τις µέγιστες τιµές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.