Χαστούκισε υπάλληλο αεροδρομίου επειδή έχασε την πτήση της για Αθήνα! VIDEO

Χαστούκισε υπάλληλο αεροδρομίου επειδή έχασε την πτήση της για Αθήνα! VIDEO

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ του Λονδίνου, όταν μία αργοπορημένη επιβάτης χτύπησε την υπάλληλο του αεροδρομίου που της είπε ότι η πύλη της για την πτήση προς Αθήνα έκλεισε.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 9/1 όταν η επιβάτης έδωσε σφαλιάρα στην υπάλληλο που προσπαθούσε να της εξηγήσει ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ενώ η στιγμή της επίθεσης που καταγράφηκε σε βίντεο από άλλο επιβάτη έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η υπάλληλος εργαζόταν για την Swissport και σύμφωνα με δήλωση μέλους του προσωπικού στην Telegraph, η επιβάτις είχε πολλές χειραποσκευές και αρνήθηκε να πληρώσει ή να τις επανασυσκευάσει, ενώ την ενημέρωσαν ότι η πύλη έπρεπε να κλείσει γιατί το αεροπλάνο είχε ήδη καθυστερήσει.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσεξ η εξαγριωμένη επιβάτης απομακρύνθηκε από το αεροδρόμιο.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE