ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ: Έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό – Έχει ιστορικό ο 42χρονος

Διερεύνηση για τις συνθήκες υπό τις οποίες απέδρασε από τον χώρο των δικαστηρίων Λευκωσίας ο 42χρονος Kuzniepsov Arthur, διεξάγει η Αστυνομία, παράλληλα με τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ο 42χρονος φέρεται να έσπρωξε βίαια τον αστυνομικό, να το έβαλε στα πόδια και εν συνεχεία να διέφυγε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που βρισκόταν στον περίβολο των δικαστηρίων.

Ο Αρτούρ είχε συλληφθεί στην Λάρνακα στις 22 Αυγούστου, κατά την άφιξή του από το εξωτερικό. Εκκρεμούσε εναντίον του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος. Ωστόσο, στις 30 Αυγούστου, οκτώ ημέρες μετά δηλαδή, επανασυνελήφθη, δυνάμει νέου εντάλματος σύλληψης.

Ο 42χρονος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δυο χρόνων στην Ρωσία για υπόθεση ναρκωτικών.

Διαβάσε επίσης: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οργανωμένη απόδραση 42χρονου από τα δικαστήρια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

LIVE: Το Ισραήλ ξεκίνησε να σχεδιάζει τις επιθέσεις κατά του Ιράν τον Δεκέμβριο - Πότε ενημερώθηκε ο Τραμπ

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE