LIFESTYLE

Με βαμμένα μαύρα νύχια ο πρωταγωνιστής της νέας εκπομπής του MEGAONE! ΦΩΤΟ

Με βαμμένα μαύρα νύχια ο πρωταγωνιστής της νέας εκπομπής του MEGAONE! ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερο στυλ και μαύρο βερνίκι ποζάρει στην φωτογραφία που προωθεί το κανάλι του Αρχαγγέλου.

Το νέο μουσικό show με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα θα αρχίσει επιτέλους, και στην Κύπρο το trailer του «Star Academy» παίζει κανονικά στον «αέρα» του MEGAONE.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», ο Μένιος Φουρθιώτης αποκάλυψε πως θα αναλάβει το τιμόνι του «Star Academy», του νέου μουσικού talent σόου που θα προβληθεί από το κανάλι Epsilon στην Ελλάδα και στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν η Άννα Βίσση, ο Νίκος Καρβέλας και ο Γιώργος Αρσενάκος.

Φυσικά πληροφορίες  υποστηρίζουν πως ο Μένιος δεν θα είναι μόνος του στο κομμάτι της παρουσίασης του σόου. Στο πλευρό του φημολογείται πως θα είναι και η Ναταλία Γερμανού, κάτι που επιβεβαίωσε  μέσα από μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μαζί με την Ναταλία Γερμανού γράφοντας «coming soon».

 

 

Εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι το μαύρο βερνίκι στα νύχια του Νίκου Καρβέλα, κάτι που προμηνύει πολύ ροκ καταστάσεις από τον μουσικοσυνθέτη, ο οποίος ομολογουμένως είναι ιδιαίτερος και ως καλλιτέχνης αρκετά εκκεντρικός. .

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top