ΛΕΜΕΣΟΣ: Και τι δεν κουβαλούσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους 27χρονος και 50χρονος – Τους «μάζεψε» η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Και τι δεν κουβαλούσαν μέσα στο αυτοκίνητό τους 27χρονος και 50χρονος – Τους «μάζεψε» η Αστυνομία

Μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το απόγευμα της Πέμπτης (19/1) για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 27χρονος, έχοντας ως συνοδηγό 50χρονο, σε περιοχή της Λεμεσού.

Από έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, εντοπίστηκε 1,5 γραμμάριο κάνναβης, ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη, καθώς και δύο φυσίγγια, δύο μαχαίρια, μία σιδερογροθιά και το χρηματικό ποσό των 2,940 ευρώ.
 
Οι 27χρονος και 50χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.