LIFESTYLE

Περιπολικά περίμεναν την Τατιάνα έξω από το κανάλι «Ε» και έξω από το σπίτι της! Γιατί θα την συλλάβουν;

Περιπολικά περίμεναν την Τατιάνα έξω από το κανάλι «Ε» και έξω από το σπίτι της! Γιατί θα την συλλάβουν;

Κάποιους ενόχλησε η παρουσιάστρια - δημοσιογράφος με την δουλειά της και τις αποκαλύψεις της. Όμως ποιοι είναι αυτοί;

Σύμφωνα με το zappit.gr, λίγα 24ωρα μετά την βίαιη εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα έρχεται μήνυση κατά δημοσιογράφων! Προφανώς κάποιοι θεωρούν ότι η μετάδοση της είδησης είναι αδίκημα και έτσι διώκουν δημοσιογράφους!

Στο στόχαστρο της Χρυσής Αυγής, μπήκε η Τατιάνα Στεφανιδου. Ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής και πρωταγωνιστής της εισβολής στο Α` Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, Γιάννης Λαγός κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου κατά της Τατιάνας Στεφανιδου ζητώντας την αυτόφωρη σύλληψή της! 

Από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης, 19/1 περιπολικό βρισκόταν έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Έψιλον και περίμενε την γνωστή παρουσιάστρια για να την συλλάβει! Περιπολικό έχει σταλεί και στο σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο γνωστό παιχνίδι εκφοβισμού όσων ασκούν κριτική στην Χρυσή Αυγή ή πολύ απλά κάνουν την δουλειά τους!

Και ίσως αυτές οι εικόνες, να ενοχλούν αφού δείχνουν ξεκάθαρα το ξενοφοβικό και ρατσιστικό πρόσωπο των μελών της.

Ο Γιάννης Λαγός υπέβαλε μήνυση την Πέμπτη το απόγευμα, 19/1/2017 κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για συκοφαντική δυσφήμηση δια του τύπου, με αφορμή τις αναφορές της παρουσιάστριας στην εκπομπή της, για την εισβολή του ίδιου και ομάδας χρυσαυγιτών, στις 18/1  σε σχολείο του Ικονίου Περάματος. 

Η μήνυση υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου. Η Τατιάνα Στεφανίδου αναζητήθηκε απο την Αστυνομία, αλλά δεν βρέθηκε προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το οποίο έληξε στις 12 τα μεσάνυχτα. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top