ΛΕΜΕΣΟΣ: 53χρονος «έστησε» ολόκληρο τροχαίο για να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική

ΛΕΜΕΣΟΣ: 53χρονος «έστησε» ολόκληρο τροχαίο για να αποζημιωθεί από την ασφαλιστική

Εικονικό τροχαίο έστησε 53χρονος το 2015 για να αποσπάσει χρήματα από ασφαλιστική εταιρεία.

Η απάτη φαίνεται να αποκαλύφθηκε, έτσι η Αστυνομία προέβη στην σύλληψή του.

Για απόπειρα εξασφάλισης αγαθών, για παρουσίαση ψευδών παραστάσεων, για πλαστογραφία, για κυκλοφορία πλαστών εγγράφων και για προσπάθεια εξαπάτησης ασφαλιστικής εταιρείας κατηγορείται ο ύποπτος.

Ο 53χρονος συνελήφθη στην επαρχία Λεμεσού, οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.