Επώνυμος Κύπριος χώρισε με την διάσημη ελληνίδα σύντροφο του!

Επώνυμος Κύπριος χώρισε με την διάσημη ελληνίδα σύντροφο του!

Χωριστούς δρόμους τραβούν εδώ και λίγο καιρό η Βάσω Γουλιελμάκη και ο μέχρι πρότινος Κύπριος σύντροφός της Νικόδημος Παπαβασιλείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Αγορά», η απόσταση ήταν αυτή που έφθειρε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα ύστερα από πέντε χρόνια να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους.

Η Βάσω Γουλιελμάκη έμενε στην Αθήνα, ενώ ο Κύπριος σύντροφός της είναι προπονητής και περνά μεγάλο χρονικό διάστημα στην Μπρατισλάβα, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων κι έτσι η απόσταση που τους χώριζε να δημιουργήσει προβλήματα.

«Είναι αλήθεια, τον τελευταίο καιρό έχω χωρίσει», αποκάλυψε η ηθοποιός, ενώ και άνθρωπος από το περιβάλλον τους ανέφερε πως ήταν πολύ δύσκολο να κρατηθεί η σχέση, λόγω της απόστασης.

Από star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE