ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανείπωτη θλίψη και πόνος για τον άδικο χαμό του Φύτου – Μηνύματα σπαραγμού κατέκλυσαν το διαδίκτυο - «ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ»

Ανείπωτη θλίψη και πόνος για τον άδικο χαμό του Φύτου – Μηνύματα σπαραγμού κατέκλυσαν το διαδίκτυο - «ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ»

Τι πιο άδικο από το να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο τόσο πρόωρα και άδικα καταλείποντας σύζυγο και αφήνοντας ορφανές ψυχούλες που δεν θα γνωρίσουν ποτέ τη στοργή του πατέρα;

Για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας τραγωδίας που διαδραματίστηκε στην άσφαλτο σκορπώντας ανείπωτη θλίψη για τον χαμό του 42χρονου Νεόφυτου (Φύτου) Νεοφύτου, από την Παραμύθα πατέρα μιας μικρής κορούλας μόλις 12 μηνών.

Φίλοι και συγγενείς του Φύτου με το άκουσμα της πένθιμης είδησης κατέκλυσαν με μηνύματα σπαραγμού και συμπαράστασης το διαδίκτυο.

Πολλά όμως είναι και τα αναπάντητα γιατί αφού όπως όλα δείχνουν ο άτυχος μοτοσικλετιστής έσβησε στην άσφαλτο την Κυριακή (29/1) όχι από δική του επιπολαιότητα. Αλλά από  ένα τραγικό λάθος ενός 84χρονου οδηγού ο οποίος στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα και ποδηλάτες  έκοψε το νήμα της ζωής του Φύτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα του άτυχου μοτοσικλετιστή – Καταλείπει σύζυγο και βρέφος

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η μοιραία σύγκρουση – Αθλήτριες ποδηλασίας οι γυναίκες που τραυματίστηκαν

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ: Τραυματίστηκαν και ποδηλάτες στην προσπάθεια του οχήματος να αποφύγει τη σύγκρουση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο Παρεκκλησίας – Κελλάκι με θύμα μοτοσικλετιστή

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top