ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαπιστώθηκαν τα αίτια θανάτου του 32χρονου που «έσβησε» μπροστά στα μάτια του παιδιού του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Διαπιστώθηκαν τα αίτια θανάτου του 32χρονου που «έσβησε» μπροστά στα μάτια του παιδιού του

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου 32χρονου άντρα ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά το απόγευμα της Κυριακής 29-01 μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

Ο άτυχος Μ.Χ από τον Ύψωνα έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στο σπίτι της πρώην συζύγου του όταν μετέβη εκεί για να πάρει το 6χρονο παιδί του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε την Δευτέρα (30/01) νεκροτομή επί της σορού του, ο θάνατος του 32χρονου οφείλεται σε οξύ πνευμονικό οίδημα.

Να σημειώσουμε πως από τον άτυχο άντρα έχουν ληφθεί δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 32χρονος μόλις εισήλθε εντός της οικία της πρώην συζύγου του, ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε στο πάτωμα. Έγινε προσπάθεια επαναφοράς του από παρευρισκόμενους χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού αλλά ήταν ήδη αργά.

Τί είναι το πνευμονικό οίδημα

Το πνευμονικό οίδημα είναι μια κατάσταση που προκαλείται από περίσσεια υγρού στους πνεύμονες . Αυτό το υγρό συλλέγεται στους πολυάριθμους θύλακες αέρα στους πνεύμονες , καθιστώντας δύσκολη την αναπνοή . Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει καρδιακά προβλήματα . Όμως, μπορεί να συσσωρευτεί υγρό και για άλλους λόγους ,όπως λόγω πνευμονίας , λόγω έκθεσης σε ορισμένες τοξίνες και φάρμακα ή λόγω έντονης  άσκησης.

Το οξύ πνευμονικό οίδημα που αναπτύσσεται ξαφνικά  είναι μια επείγουσα ιατρική κατάσταση που απαιτεί άμεση ιατρική περίθαλψη . Αν και μερικές φορές μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο , οι προοπτικές βελτιώνονται όταν ο ασθενής  λάβει άμεση θεραπεία. Η θεραπεία  ποικίλλει ανάλογα με την αιτία , αλλά γενικά περιλαμβάνει συμπληρωματικό οξυγόνο και φαρμακευτική αγωγή. Ανάλογα με την αιτία , τα συμπτώματα του πνευμονικού οιδήματος μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά ή να αναπτυχθούν αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΡΑΧΩΝΙ: Τραγικό! Πήγε να δει το παιδί του και «έσβησε» μπροστά στα μάτια του

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top