ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγοί προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί – Εκτελούνται Δημόσια Έργα

Οδηγοί προσοχή! Δείτε ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί –  Εκτελούνται Δημόσια Έργα

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, μεταξύ των ωρών 07:00 – 17:00, σε τμήματα των λεωφόρων Τζον Κέννεντυ και Βύρωνος στην Παλλουριώτισσα, θα διεξάγονται εργασίες φρεζαρίσματος και διάστρωσης ασφαλτικού σκυροδέματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα των λεωφόρων Τζον Κέννεντυ και Βύρωνος στην Παλλουριώτισσα από και προς το ΣΟΠΑΖ, θα είναι κλειστά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των παρακείμενων παρόδων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των, κατά τη διάρκεια τους, επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top