Που «πήγαν» τα πλούσια μαλλιά της Κύπριας εστεμμένης; ΦΩΤΟ

Που «πήγαν» τα πλούσια μαλλιά της Κύπριας εστεμμένης; ΦΩΤΟ

Τη θέση των λαμπερών της μπούκλων πήρε ένα trendy καρεδάκι...

Η Μαρία Μοράρου την Τρίτη, 31/1 πόζαρε στα social media με το νέο της hair look. H Star Κύπρος 2015 επέλεξε να κόψει τα μαλλιά της καρέ, ένα hair cut που ανταποκρίνεται στην τελευταία λέξη της μόδας. 

Προφανώς στην Μαρία αρέσουν πολύ οι αλλαγές στα μαλλιά της και σε καμία περίπτωση δεν συγκαταλέγεται στις γυναίκες που τρελαίνονται όταν ο κομμωτής πιάσει το ψαλίδι στα χέρια του.

Όπως σχολίασε είναι ξετρελαμένη με το νέο της look…

Image may contain: 1 person, selfie and closeup

Πάρτε μια γεύση από την εικόνα της Μοράρου πριν την τελευταία της επίσκεψη στο κομμωτήριο:

Image may contain: 1 person

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.