ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Συνεχίζει τις «εξυπνάδες» ο Evros Glijin! «Θέλω 5000 ευρώ για κάθε διαταγή…» VIDEO

Πολιτικά ασυμμόρφωτος παραμένει ο νεαρός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά το βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook με τους αστυνομικούς της τροχαίας, έστω κι αν αυτό εμπεριέχει κινδύνους για τον ίδιο.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Τηλεφωνικώς στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12», του Ονούφριου Σωκράτους στο «Plus Tv», μίλησε το πρόσωπο της ημέρας, ο Εύρος Δημητρίου, ώστε να δώσει την δική του θέση για τα όσα έγιναν με τους αστυνομικούς στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο Facebook.

Διαβάστε επίσης: Ποινική δίωξη κατά του «Evros Glijin» από την Αστυνομία - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Ο Εύρος, θέλησε με τον δικό του τρόπο να εξηγήσει την στάση του απέναντι στους αστυνομικούς και γενικότερα τις θέσεις του, δίνοντας παράδειγμα εταιρείας fast food, για να καταλήξει στο ότι «ο άνθρωπος δεν υπηρετεί την εταιρεία αλλά η εταιρεία υπηρετεί τον άνθρωπο, γι’ αυτό φτιάχτηκαν όπως και η Αστυνομία και η Πυροσβεστική», είπε.

Όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής απάντησε στον νεαρό λέγοντας του ότι, «η Αστυνομία και η Πυροσβεστική δεν είναι ιδιωτικές εταιρείες», ο Εύρος αντέδρασε λέγοντας του, «επιάσετε με τηλέφωνο να πω την γνώμη μου οξά να πείσετε τον κόσμο ότι έχετε δίκαιο;».

Στα όσα δήλωσε στην εκπομπή ο νεαρός, δεν φάνηκε σε καμία στιγμή να συμμορφώθηκε, ούτε και μετά την δημοσιοποίηση της ποινικής δίωξης που θα ασκηθεί προς το πρόσωπό του.

Διαβάστε επίσης: Με πολυετή φυλάκιση και πρόστιμο «καμπάνα» κινδυνεύει ο Έβρος Δημητρίου - Οι ποινές που επισύρουν τα αδικήματα του

Καταλήγοντας, ο Youtuber, είπε ότι αφού εκτέλεσε όλες τις διαταγές του αστυφύλακα τώρα, θέλει 5000 ευρώ για την κάθε διαταγή που εκτέλεσε, αφού όπως αναφέρει, αυτό που έκανε ο αστυνομικός, που διέταξε άνθρωπος άλλον άνθρωπο, θέλει τα λεφτά του και δεν θέλει να δικαιολογηθεί σε κανέναν.

Διαβάστε επίσης: Οι Κύπριοι γλεντάνε τον Evro Glijin στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε στο πιο κάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση στις 12» :

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top